מייל ליצירת קשר: haya20040@gmail.com
יופי במטבח בפייסבוק: https://www.facebook.com/yufi.bamitbah
דף פרופיל בפייסבוק: https://www.facebook.com/haya.dar
מייל ליצירת קשר: haya20040@gmail.com
יופי במטבח בפייסבוק: https://www.facebook.com/yufi.bamitbah
דף פרופיל בפייסבוק: https://www.facebook.com/haya.dar
בוקר טוב,
אני, כרבות אחרות, מקבלת ממך מייל עדכון על כל מתכון. האם עלי להרשם מחדש? ממש לא רוצה להפסיד
מתכונים שלך. אנחנו, בני ביתי ואני, מאד נהנים מהתוצרת שבהדרכתך.
בהצלחה בהמשך ויישר כח על הכל.
צפירה.
תודה לך צפירה יקרה. כן בהחלט צריך להרשם מחדש, זוהי פלטפורמה אחרת.
תודה רבה לך חנה, לעונג לי לקרוא את דברייך והמשיכי לבקר,אני כאן ואשמח מאוד.
צפירה עדכני אותי אם הצלחת, זה פשוט: גם בכניסה לצור קשר וגם בכניסה לכל מתכון תמצאי בצד ימין את המקום להכנסת המייל לקבלת עידכונים.
חילה ! שלום לך!
נהניתי מאוד מהבלוג שלך
שיהיה לך בהצלחה ובע"ה אמשיך להנות.
את מודל להפוך הלימון ללימונדה
כל הכבוד לך
מאוד היה חסר בבלוג הקודם את התגובה הישירה אליך
חיה שלום, בהצלחה עם הבלוג החדש, עלי והצליחי כי כל מתכון שלך הוא הצלחה, את מוכשרת ברמות !!!
איריס(מקווה שזהו שמך), המון תודה על האיחולים. שמחה שאת כאן!
היי תמוש אהובה, אברר לך מה בכוונה בהרשמה, יתכן ונרשמת וקלט, נבדוק.אין קשר למיילים הישנים.
אוהבת מאוד
חיה'לה יקירתי,
איזה יופי!!! את לא שוקטת על שמרייך אלא מתחדשת ומחדשת כל הזמן וזה נפלא.
המתכונים שלך מדהימים כמו שאת מדהימה!!!
ניסיתי להירשם לאתר כפי שהסברת (למעלה מימין) וזה כתב לי שהמייל שלי כבר קיים. כנראה בגלל שאני
כבר מקבלת ממך מיילים מהאתר הישן. אז מה עלי לעשות ?
בנוסף רציתי לשאול אם בעוגת הגבינה המשוישת שהתפרסמה הפודינג וניל הוא אינסטנט או פודינג רגיל.
מאחלת לך שתמשיכי לשגשג ולהצליח , שבת שלום, אוהבת אותך, תמי
היי תמי,
כרגיל תגובותייך מחממות את לבי וגורמות לי שמחה!
לגבי ההרשמה ברור שנרשמים מחדש, זהו אתר אחר. לגבי הפודינג אז כן אינסטנט רגיל.
נשיקות ואהבתי
חיה
היי חיל'ה! האם אמשיך לקבל ממתכונייך למייל שלי לאחר שנרשמתי בבלוג החדש?
שושי ברור, כעת תקבלי עידכונים מהאתר ההחדש לפי מה שרשמת.
חילה ברכות חמות על הבלוג החדש .צבעני ,חי ,שמח .תמשיכי להצליח
תודה רבה לך דיצה, שמחה לשמוע ממך.
שלום חיה, מזל טוב על האתר החדש, את נהדרת. שתי שאלות יש לי אלייך,
אני לא מצליחה להגדיל את הכתב במתכונים, לפעמים זה קטן מדי.
כשנכנסתי לקטגוריית המתכונים, למשל מתכוני פסח, מופיעים שני מתכונים ולא יותר. אני יודעת שיש הרבה יותר עוד מהאתר הקודם אך כאן אני לא רואה את המתכונים.
אשמח לעזרתך
ליאורה
תודה רבה לך ליאורה 🙂
הגדלת הכתב זה נתון במחשב שלך, לא קשור לבלוג.
ברור שאני מעבירה אט אט את המתכונים, אינני יכולה בבת אחת אחרת אציף את מנויי.
האם קיימת אפליקציה לאתר ?
בתכנון רינה.
רינה בתקווה שתהיה בקרוב.
בוקר טוב חילה
חג שמח ומבורך לך את מדהימה אותנו כל פעם מחדש תבורכי
האם יש לך מתכון לכרעיים בפירות יבשים בתנור נשמח מאוד לקבל מתכון מפוצץ ומרשים.
בתקווה שיש כזה דבר להתראות עם תשובה חיובית וכשרהההה.
היי רחל
חג שמח יקירתי.
אין לי מתכון רשום אך תוכלי להכין את מתכון השוקיים עם ארטישוק ירושלמי עם כרעיים, להוסיף את הפירות היבשים לאחר שהושרו ביין במשך שעה, לעקוב אחר ההוראות ובתום הבישול להעביר לתנור לגימור.
לא חובה להשתמש בארטישוק, אפשר להשתמש בתפוח אדמה, ארטישוק, פולים.
חיה נורא נהניתי מהמתכונים בבלוג הקודם. אבל כאן אי אפשר להגדיל את הכתב וכשעובדים במטבח זה נורא חשוב
אותם מתכונים מועלים כאן והכתב אינו שונה, יש אופציות להעתיק בהגדלה.
לחיה שלום
אשמח לקבל ממך שוב מתכונים לאימייל שלי
המתכונים נפלאים
תודה מראש
שושנה
שלום לך שושנה, כפי שידוע לך הבלוג הקודם פסק לפעול ואני מעלה מתכונים רק מכאן.
תוכלי להירשם בדף ההרשמה: http://haya-dar.foodpage.co.il/%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%95-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95/
ולקבל עידכונים שוטפים.
אני כמובן מעלה בהדרגה את המתכונים מהבלוג הקודם.
אשמח להמשיך לראותך כאן.
חיה
האתר ניראה מוצלח ! לשאלתי : מה איפשר להוסיף למוס טונה במקום שמנת?
זה הולך עם שמנת.
תודה לך רות.
אני, כרבות אחרות, מקבלת ממך מייל עדכון על כל מתכון ( למעשה אני ממש מצפה להם). האם עלי להרשם מחדש? ממש לא רוצה להפסיד מתכונים שלך.
בהצלחה בהמשך ויישר כח על הכל
מנוחה לא הבנתי. את רשומה כאן בבלוג או בבלוג הקודם? אם את מקבלת במייל עידכון על כל מתכון אז נרשמת.
לילה טוב ותודה לך יקרה.
חיה
חיה שלום, אני רוצה להחמיא לך על המתכונים הפעם זה היה הכי טעים (עוד לא הכנתי את המתכון של קציצות העוף והקליסקלעך) זה החזיר אותי לבית אמא עם המילה הזו והאוכל הזה. ישר כוח תמשיכי ותבורכי על מעשה ידייך.
חוה אני מאוד שמחה למשמע הדברים וכן שמחה שאת כאן.
תודה לך והמשיכי ליהנות.
חיה
חיה שלום,
באתר הקודם שלך היה מתכון של סלט נהדר וכעת, אני לא מוצאת אותו. ההסלט הינו סלסלת פטריות טריות, נבטים, משמשים יבשים, בצל ירוק ורוטב בלסמי מיוחד.
אשמח באם תשלחי לי את המתכון .
בתודה, דפנה
בכלל, אשמח באם תהיה גישה למתכונים הנוספים שהיו לך בעבר. לא שכעת הם לא טובים !!!
דפנה כל המתכונים עוברים משם בהדרגה לכאן,מעבירה את כולם. אשלח לך.
היי חיהלה
אוהבת מאד להתעדכן באתר ולהכין את המתכונים שלך.
שאלתי:
במתכון כרוכיות תמרים ונוטלה. לא מוזכר איפה מוסיפים את הנוטלה…ביחד עם התמרים?
המשך יום נפלא
תודה רבה
תוגה לך שרה, הנוטלה כמובן עם התמרים.
היי חיה,
תודה על המתכונים שלך, הם תמיד בעלי "ניחוח ביתי" , וזה בעיני סוד הקסם שלהם.
יש לי שאלה לגבי אחד מהם:
האם במתכון פשטידת השכבות הרומנית – תפודים+ ביצים קשות + גבינה צהובה + שמנת מתוקה – ניתן להחליף את השמנת המתוקה במעט חלב על מנת לקצץ בקלוריות (או אולי אפילו לוותר גם על החלב)?
תודה וסופ שבוע נעים, נירה
נירה תודה לך יקירתי.
לא מציעה לקצץ שלא תצא בלילה נוזלית, השתמשי בשמנת 9%
חיה שלום
אני לא מקבלת ממך בזמן האחרון מתכונים שאני ממש אוהבת
אשמח לחזור ולקבל לאימייל שלי את מתכוניך הנפלאים
בתודה מראש
היי שושנה,
לאחרונה לא העליתי מתכונים חדשים, יש בתכנית להעלות בקרוב ומקווה שתמשיכי לקבלם.
שנה נהדרת
חיה כתבתי לך שאלה בקשר למרק חומוס אדום, ונענתי שכבר שאלתי את השאלה. לא זכור לי.
שאלתי האם אפשר להשתמש עם חומוס מקופסה?
שושי יקרה, בהחלט אפשר.
חיה שלום
אני לא מקבלת ממך מתכונים זה עידן ועידנים אשמח לקבל ממך את המתכונים הנפלאים הפרקטיים.
אודה לך מראש וחג שמח וכשר
היי שושנה, צריך לבדוק מה קורה עם ההרשמה שלך, אולי תסירי את פרטייך בדף ההרשמה ותרשמי מחדש. חג שמח ממני חיה?