רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / צור קשר

צור קשר

מייל ליצירת קשר: haya20040@gmail.com

 

יופי במטבח בפייסבוק: https://www.facebook.com/yufi.bamitbah

 

דף פרופיל בפייסבוק: https://www.facebook.com/haya.dar

41 תגובות

  1. בוקר טוב,
    אני, כרבות אחרות, מקבלת ממך מייל עדכון על כל מתכון. האם עלי להרשם מחדש? ממש לא רוצה להפסיד
    מתכונים שלך. אנחנו, בני ביתי ואני, מאד נהנים מהתוצרת שבהדרכתך.
    בהצלחה בהמשך ויישר כח על הכל.
    צפירה.

  2. חילה ! שלום לך!
    נהניתי מאוד מהבלוג שלך
    שיהיה לך בהצלחה ובע"ה אמשיך להנות.
    את מודל להפוך הלימון ללימונדה
    כל הכבוד לך
    מאוד היה חסר בבלוג הקודם את התגובה הישירה אליך

  3. חיה שלום, בהצלחה עם הבלוג החדש, עלי והצליחי כי כל מתכון שלך הוא הצלחה, את מוכשרת ברמות !!!

  4. חיה'לה יקירתי,
    איזה יופי!!! את לא שוקטת על שמרייך אלא מתחדשת ומחדשת כל הזמן וזה נפלא.
    המתכונים שלך מדהימים כמו שאת מדהימה!!!
    ניסיתי להירשם לאתר כפי שהסברת (למעלה מימין) וזה כתב לי שהמייל שלי כבר קיים. כנראה בגלל שאני
    כבר מקבלת ממך מיילים מהאתר הישן. אז מה עלי לעשות ?
    בנוסף רציתי לשאול אם בעוגת הגבינה המשוישת שהתפרסמה הפודינג וניל הוא אינסטנט או פודינג רגיל.
    מאחלת לך שתמשיכי לשגשג ולהצליח , שבת שלום, אוהבת אותך, תמי

    • היי תמי,
      כרגיל תגובותייך מחממות את לבי וגורמות לי שמחה!
      לגבי ההרשמה ברור שנרשמים מחדש, זהו אתר אחר. לגבי הפודינג אז כן אינסטנט רגיל.
      נשיקות ואהבתי
      חיה

  5. היי חיל'ה! האם אמשיך לקבל ממתכונייך למייל שלי לאחר שנרשמתי בבלוג החדש?

  6. חילה ברכות חמות על הבלוג החדש .צבעני ,חי ,שמח .תמשיכי להצליח

  7. ליאורה אש

    שלום חיה, מזל טוב על האתר החדש, את נהדרת. שתי שאלות יש לי אלייך,
    אני לא מצליחה להגדיל את הכתב במתכונים, לפעמים זה קטן מדי.
    כשנכנסתי לקטגוריית המתכונים, למשל מתכוני פסח, מופיעים שני מתכונים ולא יותר. אני יודעת שיש הרבה יותר עוד מהאתר הקודם אך כאן אני לא רואה את המתכונים.
    אשמח לעזרתך
    ליאורה

    • תודה רבה לך ליאורה 🙂
      הגדלת הכתב זה נתון במחשב שלך, לא קשור לבלוג.
      ברור שאני מעבירה אט אט את המתכונים, אינני יכולה בבת אחת אחרת אציף את מנויי.

  8. האם קיימת אפליקציה לאתר ?

  9. בוקר טוב חילה
    חג שמח ומבורך לך את מדהימה אותנו כל פעם מחדש תבורכי
    האם יש לך מתכון לכרעיים בפירות יבשים בתנור נשמח מאוד לקבל מתכון מפוצץ ומרשים.
    בתקווה שיש כזה דבר להתראות עם תשובה חיובית וכשרהההה.

    • היי רחל
      חג שמח יקירתי.
      אין לי מתכון רשום אך תוכלי להכין את מתכון השוקיים עם ארטישוק ירושלמי עם כרעיים, להוסיף את הפירות היבשים לאחר שהושרו ביין במשך שעה, לעקוב אחר ההוראות ובתום הבישול להעביר לתנור לגימור.
      לא חובה להשתמש בארטישוק, אפשר להשתמש בתפוח אדמה, ארטישוק, פולים.

  10. חיה נורא נהניתי מהמתכונים בבלוג הקודם. אבל כאן אי אפשר להגדיל את הכתב וכשעובדים במטבח זה נורא חשוב

  11. שושנה ברזילי

    לחיה שלום
    אשמח לקבל ממך שוב מתכונים לאימייל שלי
    המתכונים נפלאים
    תודה מראש
    שושנה

  12. האתר ניראה מוצלח ! לשאלתי : מה איפשר להוסיף למוס טונה במקום שמנת?

  13. אני, כרבות אחרות, מקבלת ממך מייל עדכון על כל מתכון ( למעשה אני ממש מצפה להם). האם עלי להרשם מחדש? ממש לא רוצה להפסיד מתכונים שלך.

    בהצלחה בהמשך ויישר כח על הכל

    • מנוחה לא הבנתי. את רשומה כאן בבלוג או בבלוג הקודם? אם את מקבלת במייל עידכון על כל מתכון אז נרשמת.
      לילה טוב ותודה לך יקרה.
      חיה

  14. חיה שלום, אני רוצה להחמיא לך על המתכונים הפעם זה היה הכי טעים (עוד לא הכנתי את המתכון של קציצות העוף והקליסקלעך) זה החזיר אותי לבית אמא עם המילה הזו והאוכל הזה. ישר כוח תמשיכי ותבורכי על מעשה ידייך.

  15. דפנה גובר גולדשמידט

    חיה שלום,
    באתר הקודם שלך היה מתכון של סלט נהדר וכעת, אני לא מוצאת אותו. ההסלט הינו סלסלת פטריות טריות, נבטים, משמשים יבשים, בצל ירוק ורוטב בלסמי מיוחד.
    אשמח באם תשלחי לי את המתכון .
    בתודה, דפנה
    בכלל, אשמח באם תהיה גישה למתכונים הנוספים שהיו לך בעבר. לא שכעת הם לא טובים !!!

  16. היי חיהלה
    אוהבת מאד להתעדכן באתר ולהכין את המתכונים שלך.
    שאלתי:
    במתכון כרוכיות תמרים ונוטלה. לא מוזכר איפה מוסיפים את הנוטלה…ביחד עם התמרים?
    המשך יום נפלא
    תודה רבה

  17. היי חיה,
    תודה על המתכונים שלך, הם תמיד בעלי "ניחוח ביתי" , וזה בעיני סוד הקסם שלהם.
    יש לי שאלה לגבי אחד מהם:
    האם במתכון פשטידת השכבות הרומנית – תפודים+ ביצים קשות + גבינה צהובה + שמנת מתוקה – ניתן להחליף את השמנת המתוקה במעט חלב על מנת לקצץ בקלוריות (או אולי אפילו לוותר גם על החלב)?
    תודה וסופ שבוע נעים, נירה

  18. שושנה ברזילי

    חיה שלום
    אני לא מקבלת ממך בזמן האחרון מתכונים שאני ממש אוהבת
    אשמח לחזור ולקבל לאימייל שלי את מתכוניך הנפלאים
    בתודה מראש

  19. חיה כתבתי לך שאלה בקשר למרק חומוס אדום, ונענתי שכבר שאלתי את השאלה. לא זכור לי.
    שאלתי האם אפשר להשתמש עם חומוס מקופסה?

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top