רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / ביקורת מוצרים / פסטה עשבי תיבול קישואים ופטריות

פסטה עשבי תיבול קישואים ופטריות

פסטה עם המון שבי תיבול קישואים ופטריות, עגבניות שרי, זיתי קלמטה ולימון כבוש, שילובים נהדרים מלאי צבע וטעם

כאשר קיבלתי את קופסאות עשבי התיבול ראיתי כבר בבירור מה יוכן מהם. החלטתי שאקח פשוט את כולם ואקצוץ במעבד המזון והם יוסיפו המון אבל המון טעם לפסטה רחבה שהיתה לי. היו במקרר קישואים יפים ופטריות שמפיניון והם ישודכו מצוין במתכון. לצבע וטעם החלטתי להוסיף עגבניות שרי, זיתי קלמטה האהובים עלי. בעת ערבוב החומרים הוספתי לימון כבוש והוא הוסיף עוד הקפצת טעם.

מה שהקל עלי את הביצוע היה שהעלים היו קצוצי גבעול כך שלא הייתי צריכה לטרוח ולקטום את הגבעולים ופעולת הקיצוץ היתה קלה ונקייה יותר מהרגיל.
התקבלה מנה טעימה מאוד, עשירה בטעמים ומשביעה וזאת לשמחת כל הסועדים.

בקלות למעוניינים ניתן להפוך את המנה לטבעונית על ידי שימוש בפסטה מתאימה.

 

הפסטה בושלה וכוכבי הרוטב ממתינים להכנה

 

עשבי התיבול קוצצו במעבד המזון

הבצל והשום הוזהבו והקישואים הוספו למחבת

יתר הירקות רוחשים במחבת כולל הזיתים

זהו, הכל עורבב כולל עשבי התיבול,האדים עולים ואיזה ריח

 

פסטה עשבי תיבול קישואים ופטריות

כ-6 מנות

החומרים:
250 גרם פסטה טליאטלה (רחבה)
4 קופסאות עשבי תיבול "מרינה" (1/2 כמות מכל קופסא): טימין וקורנית, בזיליקום, כוסברה, פטרוזיליה
1 בצל גדול קצוץ
5 שיני שום קצוצות
3 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות
2 סלסלות פטריות שמפיניון קלופים וחתוכים
סלסלת עגבניות שרי
1/4 כוס זיתי קלמטה מגולענים
כף לימון כבוש
מלח ופלפל
שמן זית משובח

להגשה:
פרמזן מגורר
עלי בזיליקום ורוזמרין

אופן ההכנה:
-מכינים את הפסטה לפי ההוראות, שעל גב השקית , מסננים ומשאירים בצד.
-קוצצים דק את עשבי התיבול  במעבד מזון, משאירים מעט עלי בזיליקום וטימין להגשה.
-יוצקים שמן למחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום ומערבבים.
-מוסיפים את הקישואים ובוחשים כחמש דקות, מוסיפים פטריות, עגבניות וזיתים.
-מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הלימון מערבבים וטועמים, מוסיפים עוד מעט לימון לפי הצורך.
-מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים בעדינות, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
-משלבים את הפסטה החמימה עם כל הרוטב ומגישים.
-מפזרים פרמזן ומעטרים בעלי בזיליקום וטימין.

 

אהבתם? הכנתם? אל תשכחו לשתף באפשרויות שרשומות כאן למטה.
אשמח לתגובות שאדע שבאתם לבקר.

חברים יקרים אל תשכחו להכנס לדף האוהדים שלי בפייסבוק יופי במטבח ולהצטרף אליו, שם תמצאו בכל יום עדכונים, תגובות ושיתופים וכן בקבוצה יופי במטבח / מבשלים אופים ונהנים.
וכאן נרשמתם כבר כעוקבים? כך כל מתכון חדש יגיע אליכם ישירות למייל.

 

בעקבות הצפת התגובות בדואר זבל בכמויות בלתי הגיוניות 🙁 , אשמח לראות ולהתייחס לתגובותיכם באימייל: haya20040@walla.com

ממני לכל חבריי באהבה.

hayadar
חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.
hayadar

מתכונים אחרונים מאת hayadar (צפו בכולם...)

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top