רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אירוח קוקטייל / עוגיות כדורי שלג במלית נוטלה

עוגיות כדורי שלג במלית נוטלה

עוגיות כדורי שלג במלית נוטלה, אותן עוגיות מוכרות והפעם ממולאות

ושוב אנו במעגל הזמן והפעם הגענו לימות הקרה, אבל ניחא אצלינו בישראל, מה קורה בארצות הקור? בקנדה למשל, שם מתגוררת בתי. אז כאשר אנו מרוחקות פיסית אך לא בלב והשלג יורד ומקפיא הכל, אני מזדהה עימה והפעם הכנתי שוב את כדורי השלג שהן ידועות כעוגיות חתונה במקסיקו, או עוגיות התה הרוסיות אותן הכנתי בעבר ומתכון ליווה אותי שנים הן כאן בבלוג והן בבלוג הקודם. ואם אני מכינה אותן ברור שקצת שידרוג לא יזיק והפעם מילאתי אותן בנוטלה ווואו זה טעים .

נסו גם אתם וההנאה תהא רבה.

 

 

עוגיות פקאן מושלגות

50 עוגיות

המצרכים:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/4 כוס אבקת סוכר
כפית תמצית וניל טהור
2 כוסות קמח
כפית קינמון
2 כוסות פקאנים קצוצים דק
קורט מלח

למלית:
1/2 כוס נוטלה
אבקת סוכר לציפוי

 

אופן ההכנה:
תחילה מכינים את המלית:
מניחים תבנית עם נייר אפייה מגלגלים כ-50 עיגולי נוטלה בעזרת -1/2 כפית מידה.
-מעבירים למקפיא עד לשימוש.


עוברים להכנת הבצק:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מקרימים את החמאה עם אבקת סוכר.
-מוסיפים וניל, קינמון ומערבלים.
-מוסיפים את הקמח, מלח ופקאנים ומערבלים עד שהכל מתאחד.
-בעזרת כפית מוציאים בצק ומכדררים לכדורים. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
-משטיחים כל כדור בכף היד ומניחים במרכז כדור נוטלה קפוא. סוגרים בחזרה את הבצק לכדור ומניחים על תבנית האפייה.
-אופים כ-20 דקות עד שמזהיב (למטה), למעלה נשאר בהיר.
-מוציאים לרשת צינון.
-לאחר צינון מוחלט טובלים כל עוגיה באבקת סוכר.
*ניתן לשמור בצנצנת אטומה כשבוע ובמקפיא כחודש.

אהבתם? הכנתם? אל תשכחו לשתף באפשרויות שרשומות כאן למטה.

חברים יקרים אל תשכחו להכנס לדף האוהדים שלי בפייסבוק יופי במטבח ולהצטרף אליו, שם תמצאו בכל יום עדכונים, תגובות ושיתופים וכן בקבוצה יופי במטבח / מבשלים אופים ונהנים.
וכאן נרשמתם כבר כעוקבים? כך כל מתכון חדש יגיע אליכם ישירות למייל

hayadar
חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.
hayadar

מתכונים אחרונים מאת hayadar (צפו בכולם...)

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top