רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אירוח קוקטייל / מטבלי גבינת שמנת

מטבלי גבינת שמנת

אירוח קליל לקיץ עם מטבלי גבינת שמנת וירקות. מתאימים גם לארוחת ערב ולחג שבועות

לקיץ היווני השמח והצבעוני שלנו החלטתי להכין מטבלי גבינת שמנת מהסדרה החדשה ולשדכם למגוון ירקות רעננים. כמעט אפס עבודה ותוצאה מרשימה וטעימה.

בכל מטבל הוספתי מעט מיונז, דבר שמעדן את המרקם ועל אותו עיקרון של המרכיבים ניתן לשלב מרכיבים שונים ולקבל שלל טעמים.

מטבלי גבינת שמנת

6 מנות

רכיבים:

  • 1 מיכל גבינת שמנת 25% פיראוס על בסיס יוגורט
  • כפית עגבניות מיובשות
  • קורט פפריקה מתוקה
  • 3 כפיות מיונז
  • כפית שמיר קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • גבעול בצל ירוק קצוץ
  • 4 זיתים קצוצים

 

  • להגשה:
  • רצועות של סלרי, בצל ירוק, גזר,פלפל אדום/צהוב
  • עגבניות שרי וקוביות גבינה צהובה

אופן הכנה:

-שמים בקערית 3 כפות גבינה, מוסיפים כפית מיונז, עגבניות מיובשות ופפריקה ומערבבים. מערבבים בקערית שניה 3 כפות גבינה, כפית מיונז , שמיר והשום הכתוש.
-מערבבים בקערית שלישית 3 כפות גבינה, כפית מיונז, בצל קצוץ וזיתים. להגשה: ממלאים את הכלים הקטנים בממרחים.
-מניחים את הירקות בכוסיות קטנות ומסדרים את העגבניות והגבינה על שיפודון.
טיפ: להגיש את הממרחים לאחר שהייה של כרבע שעה בטמפרטורת החדר.

אהבתם? הכנתם? אל תשכחו לשתף באפשרויות שרשומות כאן למטה.
אשמח לתגובות שאדע שבאתם לבקר.

חברים יקרים אל תשכחו להכנס לדף האוהדים שלי בפייסבוק יופי במטבח ולהצטרף אליו, שם תמצאו בכל יום עדכונים, תגובות ושיתופים וכן בקבוצה יופי במטבח / מבשלים אופים ונהנים.
וכאן נרשמתם כבר כעוקבים? כך כל מתכון חדש יגיע אליכם ישירות למייל.

hayadar
חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.
hayadar

מתכונים אחרונים מאת hayadar (צפו בכולם...)

תגובה אחת

  1. יאמי חיהלה, נראה מאוד טעים!! בהחלט כלבבי! תודה יקירה <3

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top