רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אירוח קוקטייל / לחמניות חלב רכות

לחמניות חלב רכות

מתכון ללחמניות חלב רכות במיוחד ללא ביצים עם מרכיבים מעניינים

מסתבר שקיים סגנון יפני באפיית לחמים, התוצר המתקבל הינו קליל מאוד ממש אוורירי. ניסיתי את המתכון הבא ואהבתי מאוד, ללא ביצים ועם מרכיבים מעניינים. הכל בהמשך.

 

לחמניות חלב רכות

9 לחמניות

החומרים:
300 גרם קמח לחם
200 מ"ל מים פושרים
1/4 ו-1 כפיות שמרים טריים
6 כפות אבקת חלב/מלבין לקפה חלבי
55 גרם חמאה רכה
קורט מלח
1 כף סוכר קנים

לזיגוג:
20 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:
-מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה.
-מכניסים את המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במשך 10 דקות במהירות איטית.
-מכסים ומתפיחים כשעה.
-מגלגלים לגליל וחותכים ל-9 חתיכות שוות.
-מרדדים כל חלק ומגלגלים מהצד הצר לגליל סגור, ללחמניה מאורכת.
-מניחים את הלחמניות בתבנית ועוטפים בניילון נצמד ומתפיחים עד שיש תפיחה כפולה.
-מחממים תנור ל-180 מעלות.
-לאחר שהלחמניות תופחות מכניסים לתנור כ-25 דקות, עד הזהבה.
-מוציאים מהתנור ומברישים בחמאה מומסת.

אהבתם? הכנתם? אל תשכחו לשתף באפשרויות שרשומות כאן למטה.
אשמח לתגובות שאדע שבאתם לבקר

חברים יקרים אל תשכחו להכנס לדף האוהדים שלי בפייסבוק יופי במטבח ולהצטרף אליו, שם תמצאו בכל יום עדכונים, תגובות ושיתופים וכן בקבוצה יופי במטבח / מבשלים אופים ונהנים.
וכאן נרשמתם כבר כעוקבים? כך כל מתכון חדש יגיע אליכם ישירות למייל

 

hayadar
חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.
hayadar

מתכונים אחרונים מאת hayadar (צפו בכולם...)

2 תגובות

  1. נראה מעולה! חייבים להוסיף את אבקת החלב? אפשר להמיר במשהו אחר אם אין לי?
    תודה

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top