רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אירוח קוקטייל / לביבות תירס מוצרלה ושמיר

לביבות תירס מוצרלה ושמיר

לביבות תירס מככבות אצלי במטבח  ויש כבר כאן בבלוג מתכון מעולה. כעת לקראת שבועות הן מקבלות טוויסט חלבי כיאה לחג עם תוספת של גבינת מוצרלה 20% מהסידרה החדשה שיצאה לקראת שבועות …

לביבות תירס מככבות אצלי במטבח  ויש כבר כאן בבלוג מתכון מעולה. כעת לקראת שבועות הן מקבלות טוויסט חלבי כיאה לחג עם תוספת של גבינת מוצרלה 20% מהסידרה החדשה שיצאה לקראת שבועות בתנובה. הגבינה כבר מגוררת ונותר לשלבה במרכיבי לביבת בתירס. השילוב הקפיץ את הטעם ובכל ביס ניתן היה לראות את חוטי הגבינה נמתחים קלות . עוד מרכיב הקפיץ לדעתי את הטעם והוא השמיר, אני מאוד אוהבת את הטעם של השמיר במאכלים שונים ולטעמי גם כאן הוא הוסיף מאוד.

מומלץ להגיש את הלביבות חמות ולשלב  תקרובת ים תיכונית כגבינות, יוגורט, זיתים ועגבניות.

לביבות תירס מוצרלה ושמיר

כ-18 לביבות

החומרים:
קופסה גדולה של גרגירי תירס (335 גרם לאחר סינון)
2 ביצים
3 כפות קמח תופח
1 בצל קצוץ מטוגן
1.5 כוסות פתיתי מוצרלה20% השף הלבן
3 כפות גבינה מנוקזת ממים
2 גבעולי שמיר
מלח,פלפל
שמן קנולה

אופן ההכנה:
-מקציפים את הביצים עם קורט מלח עד שנוצר קצף תפוח בהיר.
-מכניסים לקערת מעבד מזון את גרגירי התירס, קמח, גבינות,  בצל, שמיר ופלפל וטוחנים את החומרים למרקם לפי הטעם.
-מוציאים את העיסה לקערה ומוסיפים בתנועות קיפול את הקצף.
-מחממים שמן במחבת נון סטיק ויוצקים בעזרת כף מהבלילה.
-מזהיבים מכל צד ומוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
-מגישים חם.

 

 

חברים יקרים אל תשכחו להכנס לדף האוהדים שלי בפייסבוק יופי במטבח ולהצטרף אליו, שם תמצאו בכל יום עדכונים, תגובות ושיתופים וכן בקבוצה יופי במטבח / מבשלים אופים ונהנים.
וכאן נרשמתם כבר כעוקבים? כך כל מתכון חדש יגיע אליכם ישירות למייל.

hayadar
חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.

3 תגובות

  1. היי חיה
    בתמונה שצילמת יש גבינת נפוליאון. ואין אותה ברכיבי המתכון…
    להוסיף??
    אין ספק שבהדלקת הנרות המשפחתית אצלי (נר אחרון מגיע כל השבט…)
    יככבו אצלי מספר מתכונים שאספת בשבילנו!!!
    תודה על הכל
    אירית

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top