רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אירוח קוקטייל / גלידת סויה תות פיסטוק

גלידת סויה תות פיסטוק

גלידת סויה bio תות פיסטוק 1.6% שומן, מהירת הכנה וטעימה. טבעונית, ללא לאקטז וללא גלוטן

בפוסט זה החלטתי לפנק את הרגישים למוצרים המכילים לאקטז (ולהלן כמוני) ולאלה האוכלים ללא גלוטן. אז אכן היום זה לא מה שהיה פעם ויש תחליפים שונים ומצוינים. וכאשר הגיעו לידי מעדני הסויה ביו מופחתי השומן (1.6%) עם תוספת פרי ובטעם טבעי של תנובה הוחלט ברוב קולות לאור לימים המתחממים לקנח בגלידה טעימה בטעמים שונים.

ממעדן הסויה תות החלטתי להכין גלידת תות ולמעדן הסויה הטבעי החלטתי לשדך טעם פיסטוק. לגלידת הפיסטוק הוספתי תפוח ירוק להוספת נפח, אך הטעם הדומיננטי הוא של הפיסטוק.

הכיף בהכנה שאינו מצריך טרחה רבה ובמהירה מקבלים גלידות טעימות .

אז מה הדיבורים? ניגש לעבודה הכייפית.

 

גלידת סויה תות פיסטוק

6 מנות

החומרים לגלידת התות:
2 כוסות תותים ללא העוקץ
250 גרם מעדן סויה bio תות תנובה  1.6% שומן
2 כפות סירופ מייפל אורגני
2 כפות מיץ לימון
1/2 לימון קטן מגורר

*תותים לקישוט

אופן ההכנה:
-מכניסים את כל החומרים לבלנדר או מעבד מזון, טוחנים עד יצירת מחית  מהחומרים.
-מעבירים לכלי ומקפיאים כשעה.

 

החומרים לגלידת סויה פיסטוק:

250 גרם מעדן סויה תנובה 1/6% שומן
כף ממרח פיסטוק (לרכישה בחנויות המתמחות)
2 תפוחים ירוקים קלופים ומגורענים
2 כפות סירופ מייפל אורגני
2 כפות מיץ לימון
1/2 לימון קטן מגורר

*2 כפות פיסטוקים קלויים להגשה

אופן ההכנה:
-מכניסים את כל החומרים לבלנדר או מעבד מזון, טוחנים עד יצירת מחית מהחומרים.
-מעבירים לכלי ומקפיאים כשעה.

 

הצעת הגשה

אהבתם? הכנתם? אל תשכחו לשתף באפשרויות שרשומות כאן למטה.
אשמח לתגובות שאדע שבאתם לבקר.

חברים יקרים אל תשכחו להכנס לדף האוהדים שלי בפייסבוק יופי במטבח ולהצטרף אליו, שם תמצאו בכל יום עדכונים, תגובות ושיתופים וכן בקבוצה יופי במטבח / מבשלים אופים ונהנים.
וכאן נרשמתם כבר כעוקבים? כך כל מתכון חדש יגיע אליכם ישירות למייל

 

 

hayadar
חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.
hayadar

מתכונים אחרונים מאת hayadar (צפו בכולם...)

2 תגובות

  1. זה נראה כל כך פשוט וטעיםםםם, אז בעצם למה לקנות? תודה רבה חיהל'לה, אנסה להכין, אעלה צילום ואדווח.

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top